Bun venit

Dragi vizitatori,

Vă salutăm cu drag pe pagina noastră! Am creat această pagină pentru a fi mai aproape și a Vă sprijini în soluționarea problemelor Dumneavoastră.

Scopul nostru este de Vă ajuta în revendicarea drepturilor și intereselor Dumneavoastră, în special, a celor care din anumite considerente Vă aflați în situații de viață complicate. Rolul nostru este de a Vă asculta, sfătui, îndruma. Această pagină vine să ne aducă mai aproape unii de alții.

În activitatea nostră pledăm pentru Dreptate, Egalitate, Echitate și Solidaritate între oameni. Ne dorim să Vă devenim prieteni buni și împreună să devenim mai puternici!

Cu drag, Maria ZUGRAVU,

Președintă a Centrului de Justiție Socială ”ECHITATE”

Bun venit
Despre

Asoсiația promovează principiile justiției sociale prin apărarea și revendicarea drepturilor și intereselor civile, economice, sociale, culturale ale cetățenilor.

Misiune

Misiunea Asociației constă în reunirea eforturilor intelectuale și organizatorice ale membrilor săi pentru promovarea justiției sociale, a drepturilor fundamentale ale omului, a principiilor bunei guvernări și a integrității în sectorul public.

Viziune

În 4 ani Asociația va deveni o organizație cu un management instituțional consolidat, cu o durabilitate financiară asigurată pentru satisfacerea nevoilor beneficiarilor săi, cu capacități sporite de promovare a justiției sociale, drepturilor omului și bunei guvernări, bine cunoscută și apreciată atât pe plan regional și național, cât și internațional..

Produse

Oferirea unui suport practic clienţilor prin analiza şi selectarea celor mai eficiente metode de realizare a tranzacţiilor, verificarea corespunderii documentelor cerinţelor legislaţiei în vigoare.

Ultimele Evenimente